dissabte, 7 de febrer del 2015

Ens visita la... MARTA ROMERA

Els alumnes de cinquè han llegit "Operació Miquel Àngel" de la Marta Romera, una novel·la de misteri emocionant, amb enigmes, missatges xifrats i sobretot molt d'art.
Tot li ve de cara a la Giulia Corelli, restauradora del Museu d’Art de les Dones de Florència. Acaba de guanyar el prestigiós Premi Rinascimento i està a punt de rebre un xec de 500.000€ de mans de Giacomo Fanucci, l’empresari i mecenes més ric de Florència. Però el dia de la cerimònia de lliurament del premi, Fanucci desapareix i el seu advocat rep un paquet amb un missatge i una sèrie de pistes per trobar la víctima. Per acabar-ho d’adobar, la policia escorcolla el pis de la Giulia i hi troba proves que la incriminen en el segrest. Amb l’ajuda de la seva amiga Ottavia, directora del Museu, la protagonista emprendrà una recerca contra rellotge que la portarà de Florència a Roma, seguint el rastre del geni de Miquel Àngel. 
Feu un cop d'ull al book tràiler




Hem rebut la visita de l'autora i hem pogut compartir amb ella una estona molt agradable comentant diferents aspectes del seu llibre.
Si voleu saber més coses de la Marta Romera feu clic en el següent enllaç

https://martaromera.wordpress.com/qui-soc-i-per-que-escric/


1 comentari:

  1. Hola a tots i totes! La visita va ser tot un plaer per mi també! Quines fotos tan divertides!! M'ha fet tanta il·lusió que he compartit aquesta entrada a la meva web (https://martaromera.wordpress.com/2015/02/18/visita-al-ceip-angels-garriga-del-vendrell/)
    Fins la propera!!
    Marta Romera

    ResponElimina